GESPECIALISEERD EN GEPASSIONEERD IN BMW

FAMILIALE SFEER

We mengen bij onze garage de technische expertise van een kwaliteitsverdeler met de familiale sfeer van de "garage om de hoek".

SERVICE

Naast onze vakkennis, proberen wij uit te blinken met onze klantvriendelijke aanpak, totale service en dit alles aan interessante prijzen.

Elke BMW wordt door ons tot in de puntjes nagekeken en klaargemaakt voor jarenlang zorgeloos rijplezier

BEST CAR SELECTION

Onze tweedehandswagens zijn
BEST CAR SELECTION

Voor 100% topkwaliteit en absolute veiligheid.
Elke BMW heeft een voortreffelijke en uitgebreide garantie.

MOTOR REVISIE

Wij zijn ook gespecialiseerd in het reviseren van BMW motoren.

(N47 motoren, distributiekettingen, cilinderkoppen enzovoort)

OLIE VERVERSEN

Een goed oliepeil en schone olie zijn essentieel voor een goedlopende motor. Het smeert de motor en houdt hem tevens koel. Ook houdt olie uw motor schoon door bijvoorbeeld roetdeeltjes e.d. te filteren middels de oliefilter. Wij gebruiken het topmerk van Wintershall van RTCB.

AIRCO SERVICE

Het onderhoud van de airco dient om:
Vuiltjes en vocht uit het circuit van de airco te reinigen, het gas en olie zonder limiet van hoeveelheid te vullen en een anti-bacteriële behandeling om het luchtcircuit van uw voertuig te reinigen. Wij gebruiken gespecialiseerde producten van Technolit.

SPOELING AUTOMATEN

Wij beschikken over een speciaal spoelapparaat waarmee we automatische versnellingsbakken van elke BMW kunnen spoelen en in een fitte vorm kunnen krijgen

VERSNELLINGSBAK REVISIE

Wij zijn specialist op het gebied van het reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken. Onder andere de versnellingsbakken van ZF en GETRAG.